vikhammerstrand

Bo med sjøutsikt og soloppgangen som nabo

Det er noe som skjer når du kommer til Vikhammerstrand. Tett på både Trondheim og Stjørdal, men likevel litt mer tilbaketrukket og landlig på Malvik. Bylivets tempo og støy er ute av syne og sinn når du kommer hjem til Vikhammerstrand.

Fantastiske Vikhammer er stedet med noe for alle. De unge, gamle og de midt i mellom. For livsnyterne, og for de aktive. Våkne til soloppgangen og sovne til solnedgangen. Nyt naturens ro eller bruk skog, mark og sjø aktivt.
Så nært byen som du trenger - men også så herlig fjernt.

Kort vei til det du trenger
i hverdagen

Gåavstand til det meste
Når du bor på Vikhammerstrand har du det meste i umiddelbar nærhet. Skole, barnehage, idrettsarenaer og butikker finner du innen kort gåavstand. Like i nærheten ligger også både bussholdeplass og togstasjon, slik at turen til Trondheim eller reisen i retning Stjørdal er både lettvint og praktisk.

Sist, men ikke minst har man naturopplevelsene like ved. Sjøen, fjæra og stranda er rett utenfor døren. Enten om du vil ut med SUP-brettet, dra på fisketur eller bare kjenne sand mellom tærne er muligheten der. Skogen, turområder og Malvikmarka finner du også rett i nærheten - perfekt for den turglade eller aktive.

Avstander

Strandkanten

25 m

Badeplass

25 m

Skog og mark

100 m

Butikker

150 m

Buss og tog

200 m

Ønsker du mer informasjon?

Meld interesse i dag så kontakter vi deg for en uforpliktende gjennomgang.