vikhammerstrand

OPPDAG LIVET PÅ VIKHAMMERSTRAND - Et hjem for alle generasjoner! 

Velkommen til Vikhammerstrand, et variert og sjarmerende boligprosjekt som tilbyr et hjem for hver livsfase. Enten du er en voksende familie på utkikk etter et trygt og barnevennlig miljø, eller du søker et mer praktisk og komfortabelt hjem, har Vikhammerstrand det perfekte tilbudet for deg.

Våre leiligheter er ideelle for de som ønsker å bytte ut eneboligen med en enklere hverdag. For barnefamilier er det plass til lek og familieliv. Leilighetene passer perfekt for de som ønsker å forenkle livet uten å gå på kompromiss med komfort og kvalitet.

Våre leiligheter varierer fra 2-roms, perfekt for de som ønsker enkelhet og funksjonalitet, til større 3- og 4-roms leiligheter, designet med tanke på de som trenger ekstra rom for hobbyen sin, barna, gjester eller et hjemmekontor. På Vikhammerstrand finner du et trygt og støttende lokalmiljø omringet av sjø og flotte grøntområder som er perfekte for utflukter eller fredelige turer.

Oppdag ditt nye drømmehjem som verdsetter alle livets stadier og skaper varige minner for hver beboer.

Sjøutsikt fra alle leiligheter

Alle leiligheter kommer med en romslig balkong, med litt ulik størrelse og form, avhengig av hvilket bygg. Målet til arkitekten var at alle boligene på hvert sitt vis skulle ha utsikt til sjøen, for alle beboere skal få kjenne på den spektakulære beliggenheten rett fra sin egen stue.


Vannbåren oppvarming

Heis

Parkeringskjeller

Gode solforhold

Unik beliggenhet ved fjorden

Fra hus til leilighet

Når barna forlater redet, velger mange å flytte fra eneboligen til en mindre, men mer praktisk leilighet. Det er det mange grunner til.

Med et nytt hjem i leilighet i Vikhammerstrand har man får man en lettvint hverdag. Her slipper man å tenke på snømåking, gressklipping og annet lignende vedlikehold som en enebolig med hage krever. Farvel dårlig samvittighet -  si heller hei til mer tid til overs.

Leilighetene er helt nye, moderne og utformet til å passe i alle livets faser, i tillegg til å ha heis i bygget. Her er det godt å bo - både som ung og eldre. 

Førstegangskjøper eller pendler?

Er du på jakt etter en praktisk, moderne 2-roms leilighet med lave felleskostnader, er en bolig i Vikhammerstrand et supert valg. Her kommer det mange flere leiligheter i litt mindre størrelser som passer perfekt for en førstegangskjøper, til deg som pendler mye, til deg som bor alene eller for dere som ikke trenger så mye plass. 


Lave felleskostnader

Forutsigbarhet med å kjøpe nytt

Vedlikeholdsfrie løsninger

Bruk mer tid på hobby og fritid og reising

Ønsker du mer informasjon?

Meld interesse i dag så kontakter vi deg for en uforpliktende gjennomgang.