Rekkehus

Støyen er langt borte, sjøen så nær

Salgssuksessen fortsetter

Velkommen til Vikhammer, velkommen til Vikhammerstrand

Vi har for tiden ingen rekkehus ute for salg, men kontakt megler for mer informasjon.

 

Meld interesse, få info først

Ingen rekkehus ligger ute for salg nå, men kontakt megler for mer informasjon.

Nærhet til det meste

Fem minutter unna, praktisk talt i din egen bakgård, ligger Midtsandtangen friluftsområde. En 150 dekar stor og virkelig helt unik park.
Er du glad i få opp pulsen – til fots, på sykkel eller ski? På Vikhammer ligger vidunderlige markaområder bare en liten gåtur unna. Malvikmarka, de lokales lille hemmelighet, er et smykke av de sjeldne.
Gå helt opp til Solemsvåttan – det høyeste punktet mellom Malvik og Trond- heim – og nyt utsikten før du vender hjem. Fra Hønstad får du oppkjørte skispor i 3,5 mil, helt inn til skisenteret i Hommelvika.

Leie til eie

Leie til eie gir deg mulighet til å sikre en leilighet på Vikhammerstrand, selv om du i dag mangler egenkapital. Første tildelingsrunde med Leie til eie på Vikhammerstrand er gjennomført.

Ønsker du også Leie til eie på Vikhammerstrand?
Følg linken nedenfor, les mer om konseptet og meld din interesse. Du mottar da våre månedlig nyhetsbrev om Leie til eie og vil få informasjon om kommende søknadsperioder.
Med Leie til eie inngår du en tre års leieavtale med valgfri kjøpsrett på boligen til fastpris. Det innebærer at eventuell verdistigning på boligen tilfaller deg og blir egenkapital ved kjøp av leiligheten. Ordningen egner seg for deg som har inntekt til å betjene bokostnadene og kan spare ved siden av, men som i dag mangler tilstrekkelig egenkapital.

Verdivurdering og finansiering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt? EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!

Vil du ha hjelp til å ordne finansiering? Vi i EiendomsMegler 1 har et godt samarbeid med SpareBank 1 SMN. Ta kontakt med oss eller søk om lån på nett. Det er verdt å merke seg at dersom du kjøper en ny bolig betaler du bare dokumentavgift for tomteverdien – ikke hele boligverdien, slik det gjelder ved bruktboligkjøp.

Meglere for prosjektet

 

Morten Løvseth
Avd.leder/Eiendomsmegler
Telefon 901 31 606
morten.lovseth@em1.no

Morten kjelsberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon 918 50 709
morten.kjelsberg@em1.no