Leiligheter

Støyen er langt borte, sjøen så nær

20 nye leiligheter ute for salg i bygg C

Salgssuksessen Vikhammerstrand

Mange har allerede kjøpt seg ny bolig her og nå er det din tur til å realisere drømmen om ny bolig ved strandkanten.

Boligområdet blir både trygt og familievennlig. Det er eksempelvis lagt stor vekt på å skape en sammenhengende grøntstruktur mellom tunene, slik at barn kan leke i trygge omgivelser, samtidig som det er gode forbindelser til veier utenfor området. Hva målgrupper angår blir boligene tilpasset til både behov og livsfaser, slik at både par eller enslige i ulike aldersgrupper skal kunne finne akkurat sin drømmebolig på Vikhammerstrand.

 

Lettvint hverdag

Ja, det er en floskel, men hva når påstanden er riktig?

Allerede før vi flytter inn vet vi at dette er og blir noe helt spesielt for oss. Kvalitetene i prosjektet og beliggenheten gjør dette svært attraktivt og en fin plass å skape et hjem. Alt du trenger ligger i nærheten, nye moderne leiligheter hvor alt er nytt og med garantier om noe skulle vise seg å ikke være i orden. Ja, vi står ved påstanden om at å flytte til Vikhammerstrand gir deg en lettvint hverdag — i alle fall når det gjelder bolig.

Flotte selveierleiligheter

  • 2-roms til 4-roms
  • BRA 45–125 kvm
  • Eikeparkett
  • Flislagt bad
  • Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Vannbåren varme
  • Store balkonger
  • Parkeringskjeller og heis

Prospekt & prisliste

Her finner du prospekt og prislister for de to første byggetrinnene

Byggetrinn 2. Bygg C og Bygg D

Byggetrinn 1. Bygg A

Leie til eie

Leie til eie gir deg mulighet til sikre en leilighet på Vikhammerstrand. Neste søknadsperiode er 16. – 19- november for utvalgte leiligheter i Bygg C.

Ønsker du også Leie til eie på Vikhammerstrand?
Følg linken nedenfor, leser mer om konseptet og meld din interesse i kontaktskjema. Du vil da motta våre nyhetsbrev med all informasjon om kommende søknadsperiode på Vikhammerstrand.

Leie til eie er en boligsosial kjøpsmodell som gir flere mulighet til å eie egen bolig. Med ordningen tilbyr vi en leieavtale med valgfri rett til å kjøpe boligen i bygge- (ca. 2 år) eller leieperioden (3 år).

Den opprinnelige kjøpsprisen på boligen justeres ikke i avtaleperioden og all eventuell verdistigning tilfaller deg som egenkapital. Sammen med egenkapitalen du sparer i perioden vil dette forhåpentligvis være tilstrekkelig til å få finansieringsbevis for å kjøpe boligen. Ordningen er egnet for deg som har fast inntekt til å betjene bokostnader og spare ved siden av, men som i dag mangler tilstrekkelig egenkapital til å kjøpe egen bolig på Vikhammerstrand.

Nærhet til det meste

Fem minutter unna, praktisk talt i din egen bakgård, ligger Midtsandtangen friluftsområde. En 150 dekar stor og virkelig helt unik park.
Er du glad i få opp pulsen – til fots, på sykkel eller ski? På Vikhammer ligger vidunderlige markaområder bare en liten gåtur unna. Malvikmarka, de lokales lille hemmelighet, er et smykke av de sjeldne.
Gå helt opp til Solemsvåttan – det høyeste punktet mellom Malvik og Trondheim – og nyt utsikten før du vender hjem. Fra Hønstad får du oppkjørte skispor i 3,5 mil, helt inn til skisenteret i Hommelvika.

Meld interesse her

Verdivurdering og finansiering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt? EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!

Vil du ha hjelp til å ordne finansiering? Vi i EiendomsMegler 1 har et godt samarbeid med SpareBank 1 SMN. Ta kontakt med oss eller søk om lån på nett. Det er verdt å merke seg at dersom du kjøper en ny bolig betaler du bare dokumentavgift for tomteverdien – ikke hele boligverdien, slik det gjelder ved bruktboligkjøp.

Meglere for prosjektet:

 

Morten Løvseth
Avd.leder/Eiendomsmegler
Telefon 901 31 606
morten.lovseth@em1.no

Morten kjelsberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon 918 50 709
morten.kjelsberg@em1.no