Leiligheter

Bli med inn for å se hvor fint det blir! Visning torsdager kl. 16–17 – Meld deg på her

Leiligheter ved strandkanten på Vikhammer

Mange har allerede kjøpt seg ny bolig her og nå er det din tur til å realisere drømmen om ny bolig ved strandkanten.

Boligområdet blir både trygt og familievennlig. Det er eksempelvis lagt stor vekt på å skape en sammenhengende grøntstruktur mellom tunene, slik at barn kan leke i trygge omgivelser, samtidig som det er gode forbindelser til veier utenfor området. Hva målgrupper angår blir boligene tilpasset til både behov og livsfaser, slik at både par eller enslige i ulike aldersgrupper skal kunne finne akkurat sin drømmebolig på Vikhammerstrand.

Les hvordan Kjell og Eva trives i sitt nye hjem

Populære leiligheter på Vikhammerstrand

Ekteparet Forbord føler de har flyttet hjem igjen

Etter et halvt år i ny leilighet på Vikhammerstrand, er ikke ekteparet Kjell og Eva Forbord i tvil: Det var riktig å flytte hjem igjen.

– Da vi solgte eneboligen vår på Vikhammer og flyttet til Trondheim, var det flere som sa: “Men du skal da vel ikke flytte herfra? Du hører jo til her!” Og de hadde rett og jeg tok feil.

Det forteller Kjell Forbord (74) mens han titt er ut av vinduet og speider over Trondheimsfjorden. Han og Eva (67) har knapt rukket å bo seg inn i leiligheten som de flyttet inn i for et halvt år siden, men Kjell bedyrer at de ikke har angret en dag på at de vendte snuten nordover og hjem igjen.

Les mer

Lettvint hverdag

Ja, det er en floskel, men hva når påstanden er riktig?

Allerede før vi flytter inn vet vi at dette er og blir noe helt spesielt for oss. Kvalitetene i prosjektet og beliggenheten gjør dette svært attraktivt og en fin plass å skape et hjem. Alt du trenger ligger i nærheten, nye moderne leiligheter hvor alt er nytt og med garantier om noe skulle vise seg å ikke være i orden. Ja, vi står ved påstanden om at å flytte til Vikhammerstrand gir deg en lettvint hverdag — i alle fall når det gjelder bolig.

Flotte selveierleiligheter

  • 2-roms til 4-roms
  • BRA 45–125 kvm
  • Eikeparkett
  • Flislagt bad
  • Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Vannbåren varme
  • Store balkonger
  • Parkeringskjeller og heis

Prospekt & prisliste

Last ned komplett salgsoppgave og prisliste for de ulike byggene:

Ønsker du Leie til eie på Vikhammerstrand?

Leie til eie er en boligsosial kjøpsmodell som gir flere mulighet til å eie egen bolig. Med ordningen tilbyr vi en leieavtale med valgfri rett til å kjøpe boligen i bygge- (ca. 2 år) eller leieperioden (3 år).

Den opprinnelige kjøpsprisen på boligen justeres ikke i avtaleperioden og all eventuell verdistigning tilfaller deg som egenkapital. Sammen med egenkapitalen du sparer i perioden vil dette forhåpentligvis være tilstrekkelig til å få finansieringsbevis for å kjøpe boligen.

Ordningen er egnet for deg som har fast inntekt til å betjene bokostnader og spare ved siden av, men som i dag mangler tilstrekkelig egenkapital til å kjøpe egen bolig på Vikhammerstrand.

Det er allerede tildelt cirka 15 Leie til eie-avtaler på Vikhammerstrand. Meld din interesse på Leie til eie-siden for å motta nyhetsbrev om fremtidige søknadsperioder og muligheter for å bli boligeier.

 

Nærhet til det meste

Fem minutter unna, praktisk talt i din egen bakgård, ligger Midtsandtangen friluftsområde. En 150 dekar stor og virkelig helt unik park.
Er du glad i få opp pulsen – til fots, på sykkel eller ski? På Vikhammer ligger vidunderlige markaområder bare en liten gåtur unna. Malvikmarka, de lokales lille hemmelighet, er et smykke av de sjeldne.
Gå helt opp til Solemsvåttan – det høyeste punktet mellom Malvik og Trondheim – og nyt utsikten før du vender hjem. Fra Hønstad får du oppkjørte skispor i 3,5 mil, helt inn til skisenteret i Hommelvika.

Meld interesse her

Verdivurdering og finansiering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt? EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!

Ta grønne valg og få gode rentebetingelser
Ved kjøp av bolig på Vikhammerstrand og finansiering gjennom SpareBank 1 SMN kvalifiserer du til grønt boliglån.

Meglere for prosjektet:

 

Morten Løvseth
Avd.leder/Eiendomsmegler
Telefon 901 31 606
morten.lovseth@em1.no

Morten kjelsberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon 918 50 709
morten.kjelsberg@em1.no