Leiligheter

Støyen er langt borte, sjøen så nær

19 leiligheter, to byggetrinn

Vikhammerstrand – Lyden av sjø. Lyden av ro

Vikhammerstrand er en salgssuksess. Nesten alle de første leilighetene vi la ut er nå solgte, derfor legger vi snart ut nye leiligheter. Interessen er stor så vi anbefaler deg å ta kontakt og registrere din interesse hvis du også har lyst til å bo ved sjøen – da mottar du informasjon tidligere og får muligheten til å velge bolig «først».

 

Lettvint hverdag

Ja, det er en floskel, men hva når påstanden er riktig?

Allerede før vi flytter inn vet vi at dette er og blir noe helt spesielt for oss. Kvalitetene i prosjektet og beliggenheten gjør dette svært attraktivt og en fin plass å skape et hjem. Alt du trenger ligger i nærheten, nye moderne leiligheter hvor alt er nytt og med garantier om noe skulle vise seg å ikke være i orden. Ja, vi står ved påstanden om at å flytte til Vikhammerstrand gir deg en lettvint hverdag — i alle fall når det gjelder bolig.

Selveierleiligheter

  • 2-roms til 4-roms
  • BRA 40–116 kvm
  • Eikeparkett
  • Flislagt bad
  • Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
  • Vannbåren varme
  • Store balkonger
  • Parkeringskjeller og heis

Prospekt & prisliste

All informasjon samlet på ett sted, last ned prospekt og/eller komplett prisliste for de to byggetrinnene.

Byggetrinn 2

Byggetrinn 1

Bli inspirert

Leie til eie

Leie til eie gir deg mulighet til å sikre en leilighet på Vikhammerstrand, selv om du i dag mangler egenkapital. Første tildelingsrunde med Leie til eie på Vikhammerstrand er gjennomført.

Ønsker du også Leie til eie på Vikhammerstrand?
Følg linken nedenfor, les mer om konseptet og meld din interesse. Du mottar da våre månedlig nyhetsbrev om Leie til eie og vil få informasjon om kommende søknadsperioder.
Med Leie til eie inngår du en tre års leieavtale med valgfri kjøpsrett på boligen til fastpris. Det innebærer at eventuell verdistigning på boligen tilfaller deg og blir egenkapital ved kjøp av leiligheten. Ordningen egner seg for deg som har inntekt til å betjene bokostnadene og kan spare ved siden av, men som i dag mangler tilstrekkelig egenkapital.

Nærhet til det meste

Fem minutter unna, praktisk talt i din egen bakgård, ligger Midtsandtangen friluftsområde. En 150 dekar stor og virkelig helt unik park.
Er du glad i få opp pulsen – til fots, på sykkel eller ski? På Vikhammer ligger vidunderlige markaområder bare en liten gåtur unna. Malvikmarka, de lokales lille hemmelighet, er et smykke av de sjeldne.
Gå helt opp til Solemsvåttan – det høyeste punktet mellom Malvik og Trondheim – og nyt utsikten før du vender hjem. Fra Hønstad får du oppkjørte skispor i 3,5 mil, helt inn til skisenteret i Hommelvika.

Meld interesse her

Verdivurdering og finansiering

Bor du i en bolig i dag og lurer på hva denne er verdt? EiendomsMegler 1 tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering ved salg av din bolig. Bestill i dag, og første steg på veien mot et nytt hjem er i gang!

Vil du ha hjelp til å ordne finansiering? Vi i EiendomsMegler 1 har et godt samarbeid med SpareBank 1 SMN. Ta kontakt med oss eller søk om lån på nett. Det er verdt å merke seg at dersom du kjøper en ny bolig betaler du bare dokumentavgift for tomteverdien – ikke hele boligverdien, slik det gjelder ved bruktboligkjøp.

Meglere for prosjektet:

 

Morten Løvseth
Avd.leder/Eiendomsmegler
Telefon 901 31 606
morten.lovseth@em1.no

Morten kjelsberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon 918 50 709
morten.kjelsberg@em1.no