Leiligheter

Leiligheter 50 meter fra stranda

Vikhammerstrand er en salgssuksess. Nesten alle de første leilighetene vi la ut er nå solgte, derfor legger vi snart ut nye leiligheter. Interessen er stor så vi anbefaler deg å ta kontakt og registrere din interesse hvis du også har lyst til å bo ved sjøen – da mottar du informasjon tidligere og får muligheten til å velge bolig «først».

Vikhammerstrand – Lyden av sjø. Lyden av ro

Nærhet til det meste

Fem minutter unna, praktisk talt i din egen bakgård, ligger Midtsandtangen friluftsområde. En 150 dekar stor og virkelig helt unik park.
Er du glad i få opp pulsen – til fots, på sykkel eller ski? På Vikhammer ligger vidunderlige markaområder bare en liten gåtur unna. Malvikmarka, de lokales lille hemmelighet, er et smykke av de sjeldne.
Gå helt opp til Solemsvåttan – det høyeste punktet mellom Malvik og Trond- heim – og nyt utsikten før du vender hjem. Fra Hønstad får du oppkjørte skispor i 3,5 mil, helt inn til skisenteret i Hommelvika.

Det er noe som skjer når du kommer til Vikhammerstrand.
Du senker skuldrene.
Pulsen blir litt lavere.
Du puster ut.

Det er ikke det at det er noe galt med byen. Den er like ved – hvis du trenger den.
Men akkurat nå er den glemt. Bylivets tempo og støy er ute av syne. Og helt ute av sinn.

Selv om tiden står litt stille her på Vikhammerstrand, behøver ikke du å gjøre det. Naturen gir muligheter både for deg som vil roe ned – og deg som vil gire opp.
Tråkk ned i sandalene, og rusle deg en tur til Vikhammerløkka bade- og friluftsplass. Her kan du grille, ta deg en dukkert – eller begge deler.

Lettvint hverdag. Ja, det er en floskel, men hva når påstanden er riktig?

Allerede før vi flytter inn vet vi at dette er og blir noe helt spesielt for oss. Kvalitetene i prosjektet og beliggenheten gjør dette svært attraktivt og en fin plass å skape et hjem. Alt du trenger ligger i nærheten, nye moderne leiligheter hvor alt er nytt og med garantier om noe skulle vise seg å ikke være i orden. Ja, vi står ved påstanden om at å flytte til Vikhammerstrand gir deg en lettvint hverdag — i alle fall når det gjelder bolig.

Støyen er langt borte, sjøen så nær

Du lander litt når du kommer til Vikhammerstrand

Bli inspirert

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert.

Morten Løvseth
Avd.leder/Eiendomsmegler
Telefon 901 31 606
morten.lovseth@em1.no

Morten kjelsberg
Eiendomsmeglerfullmektig
Telefon 918 50 709
morten.kjelsberg@em1.no